Από το 1930 αλλάξανε και αλλάξαμε πολλά. Εκτός από τις αξίες μας!

λιβάδι με φως

Η ΕΤΑΙΡΙΑ / ΠΡΟΦΙΛ

TIMELINE

1930 – Η ΖΑΝΑΕ ξεκινά τη λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη ως βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποιίας

1939 – Επέκταση στην κονσερβοποιία και την παραγωγή έτοιμου φαγητού

1950-1960 – Οι πρώτες εξαγωγές

1972 – Ίδρυση εργοστασίου παραγωγής προϊόντων τομάτας στο Ζερβοχώρι Ημαθίας

1979 – Κατοχύρωση του ονόματος “κονκασέ” στην Ελλάδα

1992 – Μεταφορά παραγωγής μαγιάς σε νέο εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ της Σίνδου

1997 – Μεταφορά προϊόντων κονσερβοποιίας στη Σίνδο

2000 - Νέες, πρακτικότερες συσκευασίες easy peel

2005 – Μετεγκατάσταση των γραφείων στη Σίνδο

Η εταιρία

Η ΖΑΝΑΕ, μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες βιομηχανίες τροφίμων. Από το 1930 που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας στη Θεσσαλονίκη ως βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποιίας, επεκταθήκαμε στην κονσερβοποιία, την παραγωγή έτοιμου φαγητού, την επεξεργασία τομάτας. Όσα κι αν άλλαξαν όλα αυτά τα χρόνια, εμείς παραμείναμε σταθεροί σε μια βασική αρχή:

να σας παραδίδουμε τα καλύτερα και πιο προσεγμένα προϊόντα.

Διασφαλίζουμε αυτή τη δέσμευση μέσα από ένα σύστημα ποιοτικών ελέγχων σε όλα τα στάδια παραγωγής, με την επίβλεψη του άριστα καταρτισμένου επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού μας. Έχουμε στη διάθεσή μας τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικά και τεχνολογικά εξοπλισμό, συνεχίζοντας τις επενδύσεις σε υλικοτεχνική υποδομή.

Τα προϊόντα

Προσπαθούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς. Χάρη στις συνδυασμένες ενέργειες του έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού που απασχολούμε, τα προϊόντα της ΖΑΝΑΕ ανανεώνονται τακτικά, με νέες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις γευστικές προτιμήσεις και συνήθειες των καταναλωτών.

Στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών και στους τρεις τομείς της βιομηχανίας όπου δραστηριοποιούμαστε:

Ως η μοναδική εταιρεία παραγωγής ζύμης στην Ελλάδα, γνωρίζουμε τι είναι αυτό που χρειάζονται οι αρτοποιοί. Καλή μαγιά. Και φαίνεται πως την έχουμε. Η ΖΑΝΑΕ είναι leader στην ελληνική αγορά, ενώ τυγχάνει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις και ξένων αρτοποιών. Συνεχίζουμε τόσα χρόνια με τον ίδιο σεβασμό στον καταναλωτή, αλλά και το περιβάλλον.

Κάθε πιάτο μας αποτελεί παράδοση στο ελληνικό τραπέζι. Οι ειδικές συσκευασίες ΖΑΝΑΕ διατηρούν τις γεύσεις αναλλοίωτες χωρίς συντηρητικά, μόνο με φυσικά πρόσθετα όπως το λάδι. Μια πλούσια γκάμα που συνεχώς εμπλουτίζεται.

Οι πρώτες ύλες μας, όπως η τομάτα, επιλέγονται με τα αυστηρότερα κριτήρια. Από το 1972 που ιδρύσαμε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων τομάτας στην Ελλάδα στο Ζερβοχώρι Ημαθίας, διαλέγουμε καθημερινά τις ωριμότερες, πιο άξιες ελληνικές τομάτες. Με τα χρόνια, το κονκασέ συνδέθηκε άρρηκτα με το όνομα ΖΑΝΑΕ στην ελληνική αγορά.


Η διεθνής παρουσία

Σήμερα, τα προϊόντα ΖΑΝΑΕ εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες. Ένα μεγάλο ποσοστό του κύκλου εργασιών της εταιρίας προέρχεται από εξαγωγές που πραγματοποιούνται σε Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία, Μέση και Άπω Ανατολή. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε ανθρώπους από διαφορετικά μήκη και πλάτη του κόσμου να γευτούν τα νοστιμότερα, πιο υγιεινά και ποιοτικά ελληνικά πιάτα, όπως θα τα έβρισκαν αν επισκέπτονταν τη χώρα μας.

Πιστεύουμε πως ακόμα και η παράδοση έχει γεύση.
Κι αυτή η γεύση δεν μπορεί παρά να είναι ΖΑΝΑΕ.