Μαγειρεύουμε μαζί με…

Συνταγή

Δροσερή παντζαροσαλάτα ΖΑΝΑΕ με γιαούρτι και δυόσμο

Μερίδες: 2-3
Χρόνος εκτέλεσης: 25΄
Δυσκολία: Εύκολο

Υλικά :

  • 1 πακέτο ψητά παντζάρια ΖΑΝΑΕ
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος (ψιλοκομμένος)

Οδηγίες:

  1. Κόβουμε τα παντζάρια ΖΑΝΑΕ σε μικρούς κύβους και τα μεταφέρουμε σε μπολ.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
  3. Συνεχίζουμε με τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
  4. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά σε μια βελούδινη ροζ σαλάτα.
  5. Αφήνουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά πριν το σερβίρισμα για μέγιστη γεύση και φρεσκάδα.