Μαγειρεύουμε μαζί με…

Συνταγή

Αρακάς με Salsissimo Napoletana & χοιρινό

Μερίδες: 1
Χρόνος εκτέλεσης: 30΄
Δυσκολία: Εύκολο

Υλικά για 3 άτομα:

  • 1 Salsissimo Napoletana
  • 1kg χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 πατάτες σε κομμάτια
  • 2 καρότα σε κομμάτια
  • 500g αρακά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

  1. Σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πατάτες και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά.
  3. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε το χοιρινό να βράσει για 45 λεπτά περίπου.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά, τα καρότα και την Salsissimo Napoletana & αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει έως ότου μαλακώσει καλά τόσο το κρέας όσο και ο αρακάς.
  5. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό.
  6. Προς το τέλος του βρασμού αλατοπιπερώνουμε.