Μαγειρεύουμε μαζί με…

Συνταγή
Αρακάς με Salsissimo Napoletana & χοιρινό
Μερίδες: 1
Χρόνος εκτέλεσης: 30΄
Δυσκολία: Εύκολο
Υλικά για 3 άτομα:
- 1 Salsissimo Napoletana
- 1kg χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 2 πατάτες σε κομμάτια
- 2 καρότα σε κομμάτια
- 500g αρακά
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες:
- Σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πατάτες και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε το χοιρινό να βράσει για 45 λεπτά περίπου.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά, τα καρότα και την Salsissimo Napoletana & αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει έως ότου μαλακώσει καλά τόσο το κρέας όσο και ο αρακάς.
- Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό.
- Προς το τέλος του βρασμού αλατοπιπερώνουμε.