Μαγειρεύουμε μαζί με…

Συνταγή
Δροσερή παντζαροσαλάτα ΖΑΝΑΕ με γιαούρτι και δυόσμο
Μερίδες: 2-3
Χρόνος εκτέλεσης: 25΄
Δυσκολία: Εύκολο
Υλικά :
- 1 πακέτο ψητά παντζάρια ΖΑΝΑΕ
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος (ψιλοκομμένος)
Οδηγίες:
- Κόβουμε τα παντζάρια ΖΑΝΑΕ σε μικρούς κύβους και τα μεταφέρουμε σε μπολ.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
- Συνεχίζουμε με τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά σε μια βελούδινη ροζ σαλάτα.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά πριν το σερβίρισμα για μέγιστη γεύση και φρεσκάδα.



